Helena
|
|
« Ответ #30 : Июля 12, 2010, 02:38:19 pm » |
|
Так пусть напишут методику, как натаскать собаку за несколько дней и также сами натаскивают своих. Так там рабочих борзых никто не держит, немодные это породы нынче или неприбыльные... Не знаю, как правильно написать
|
|
|
|
|
|
|
Юра Швец
|
|
« Ответ #31 : Июля 12, 2010, 03:06:22 pm » |
|
Я не борзых имел введу, а легавых, лаек, норных (МОДНЫХ).
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #32 : Июля 12, 2010, 03:53:01 pm » |
|
Я не борзых имел введу, а легавых, лаек, норных (МОДНЫХ). А я борзых, т.к. некоторые члены КС имеют категории по борзым и держали их раньше...
|
|
|
|
|
|
|
Vlada
|
|
« Ответ #33 : Июля 12, 2010, 03:56:59 pm » |
|
Грустно все это... Если кто-то сможет составить гневное письмо в ФОСУ - подпишемся всеми лапами!
У кого есть возможность - будут ездить в Россию на испытания. А у кого такой возможности нет?
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #34 : Июля 12, 2010, 04:05:17 pm » |
|
Грустно все это... Если кто-то сможет составить гневное письмо в ФОСУ - подпишемся всеми лапами! Спасибо! Осталось только его написать... У кого есть возможность - будут ездить в Россию на испытания. А у кого такой возможности нет? Тот перейдет в КСУ, и будет заниматься разведением там, взносы членские тоже платить там, и ФОСУ от этого ничего не будет иметь, правда, сильно тоже не расстроится, т.к. борзятников вообще мало, и дохода в "казну" с них пшик.
|
|
|
|
|
|
|
Vlada
|
|
« Ответ #35 : Июля 12, 2010, 05:26:40 pm » |
|
Лена!! Ну причем здесь опять КСУ?? Вот явно он где-то вам дорогу перешел)) Вопрос больше риторический Я о том, где и как готовить и охотиться с борзой по этим правилам - единственный путь стать браконьером
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #36 : Июля 12, 2010, 06:13:05 pm » |
|
Влада, КСУ - это единственная организация, где охотники смогут выжить при этих условиях.
|
|
|
|
|
|
|
Vlada
|
|
« Ответ #37 : Июля 13, 2010, 12:29:39 pm » |
|
А кто вообще в ФОСУ несет ответственность за борзых? Или такого человека нет?
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #38 : Июля 13, 2010, 12:31:20 pm » |
|
Разделения по породам нет.
|
|
|
|
|
|
|
Vladyk
|
|
« Ответ #39 : Июля 13, 2010, 04:02:14 pm » |
|
До підтримки листа Халмоши. А якщо написати відкритий лист від власників хортів з підписами. Як це зробили з українським гірським (карпатським) гончаком. Крім цього показати досівід США (джерело журнал "Мисливські собаки" ), де спочатку дозволене полювання з луком, пізніше з кремнієвими рушицями (де і перший, і другий випадок не приносять ніякої шкоди, а лише приводять до більшої обережності дичини). Після цього йде полювання з сучасною зброєю. Я б постарався підписати такий лист у власників хотів Львівської області, як не вийде у всіх то хоча б Львова. Думаю інші б мене підтимали в своїх областях. Крім того всі бачили зимою колії від полювання на машинах. Можна було б і на браконьєрів повпливати. Можливо в форумі варто створити таку вітку і прислати відкриті листи в ФМСУ від різних областей,на які ФМСУ змушене розглянути в відведений термін і повідомити про своє рішення. Було б добре, щоб на їх засіданні був присутній хтось, хто б відстоював наші інтереси!!! Давайте пропозиції, скоро осінь!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #40 : Июля 13, 2010, 04:51:23 pm » |
|
Такий лист треба було писати ще у квітні, коли ФОСУ опублікувала "Положення" на своєму офіційному сайті. Зараз можна спробувати, але відповідь вже бачу... Хоча, підкинути їм матеріал для опрацювання можна. Нехай міркують, що тепер з цим "Положенням" робити, і як нам з ним жити.
|
|
|
|
|
|
|
Vladyk
|
|
« Ответ #41 : Июля 13, 2010, 05:21:55 pm » |
|
Тільки знайшов повідомлення. Обовязково треба написати і з розширеним аналізом про здобутливість полювань. Нехай Ліс і всі відповідні служби роблять свою роботу, за яку беруть гроші. І їх треба заставляти працювати. Інша справа, що вони мають працювати по охороні угідь, і по запобіганню застосування гебіцидів-пестицидів, після яких все гине. В полеміці до назви. Трохи зашифровано. Просто дати про лист під яким ми підпишемося!!!!! Де ми будем полювати? Вартує написати обгрунтований лист і підписати його від різних організацій, на який вони змушені дати обгрунтовану відповідь. Ще потрібно, щоб наші інтереси представляли зацікавлені в борзятниках люди!!!! Такий лист підтримає купа областей, я сподіваюсь.
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #42 : Июля 13, 2010, 05:39:13 pm » |
|
Лист можна написати та розіслати усім бажаючим його підписати по інтернету. А вони вже потім підписані листи відправлять до керівництва ФОСУ та Лісгоспу поштою. Діло за малим - написати сам лист...
|
|
|
|
|
|
|
Vlada
|
|
« Ответ #43 : Июля 13, 2010, 07:40:22 pm » |
|
А может письмо Шалмоши использовать?
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #44 : Июля 13, 2010, 08:49:30 pm » |
|
Оно уже было в Лесхозе, и в ФОСУ с позицией Елены Халмоши знакомы. Нужно писать новое от рядовых борзятников.
|
|
|
|
|
|
|
|