Vladyk
|
|
« Ответ #60 : Июля 20, 2010, 01:17:45 pm » |
|
Я в тексті виправив кілька незначних помилок в перекладі. Не знаю як його додати, пришлю Вам на мило, а Ви почитайте. Ще раз наголошую, що було б добре, як би Кінологічна рада ставила пропозицію Укрлісу про дозвіл проведення випробувань і полювання з хортами на 2 тижні до початку загального полювання і відстоювала наші позиції з точки зору фактів викладених в статті. Я постараюсь поговорити як мінімум з двома експертами. Побачу, що вони на це скажуть але нехай знайдуть однодумців в Кінологічній раді, вони ж в цьому зацікавлені!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #61 : Июля 20, 2010, 06:44:19 pm » |
|
Ви помилки вкажіть червоним та вишліть мені на ел.пошту, бо в тому вигляді знайти їх було неможливо. Про КР. Цей документ спочатку був прийнятий в КР, вже потім затверджен в Лісгоспі. Не бучу логіки в зверненні до КР. Нам треба звертатись у ФОСУ, от ми і пишимо Голові, він вже сам визначає кому з цим листом працювати далі. Якщо вважаєте інакше, пішіть в КР, я не проти. Можна ще Президенту написати, нічого страшного не буде.
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #62 : Июля 20, 2010, 07:58:18 pm » |
|
Так, внесла еще немного исправлений. Закачала новый текст и исправила на главной. Школу, сразу видно, давно заканчивала. Глаголы на "Ш" пишу с "Ь" Подождем Влада, может он еще что найдет.
|
|
|
|
|
|
|
Vladyk
|
|
« Ответ #63 : Июля 21, 2010, 01:04:45 pm » |
|
Метою ФМСУ є (з їх статуту на сайті) Вартувало додати її в лист РОЗДІЛ 2 МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ФЕДЕРАЦІЇ 2.1. Основною метою діяльності Федерації є сприяння розвитку мисливського собаківництва в Україні, збереженню та покращенню генофонду чистопородних мисливських собак, як національного здобутку, шляхом їх племінного розведення на науковій основі, нормативне забезпечення мисливського собаківництва, участь в кінологічній роботі на державному рівні. 2.2. Основними завданнями Федерації є: - сприяння створенню, збереженню, удосконаленню та раціональному використанню племінних ресурсів чистопородних мисливських собак високої племінної цінності для поліпшення та поповнення національного генофонду чистопородних мисливських собак України; _ - представництво і захист інтересів власників мисливських собак в Україні та за її межами.
Треба звернути їх увагу на напрямки роботи закладені в статуті і рішення, що вони приймають.
Вони мають відстоювати наші інтереси в Державного комітету лісового господарства України і приймати рішення відповідно до мети і завдань, які викладені в їх статуті. Лист вони повинні розглянути в відведений термін і дати відповідь, яку опублікують в пресі. Я пошлю ще й КР України. Крім того ще з експертами потрібно поговорити Копилець його роздрукував і дасть знайомим тазятникам для підпису а також звернеться до Зубової. Він пропонує писати ще й місце свого проживання.
|
|
« Последнее редактирование: Июля 21, 2010, 01:22:42 pm от Vladyk »
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #64 : Июля 21, 2010, 01:18:36 pm » |
|
Усі адреси є на головній сторінці, також там є файл в форматі Word, який можна скачати без регістрації, змінити на ньому шапку, підписати і відіслати поштою або інетом. В Гуріна, членів КР, Голубченка адреса одна - адреса ФМСУ у Київі.
|
|
|
|
|
|
|
Vladyk
|
|
« Ответ #65 : Июля 21, 2010, 03:06:44 pm » |
|
Правте.
|
|
|
|
|
|
|
Vladikino
|
|
« Ответ #66 : Июля 21, 2010, 03:25:55 pm » |
|
Усе це ставить борзятників в розділ скоріше естетів, ніж мисливців (здобувачів) у прямому розумінні.
Какое то русское слово... слух режет...
Может заменить на "власників псови хортів" ?
|
|
|
|
БЕРЕГИТЕ ВСЕХ ЗВЕРЕЙ ВНУТРИ ПРИРОДЫ, УБИВАЙТЕ ВСЕХ ЗВЕРЕЙ ВНУТРИ СЕБЯ...
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #67 : Июля 21, 2010, 03:48:49 pm » |
|
Ребята, я уже отправила, мне исправлять что-то поздно. Думаю, что каждый по своему желанию и усмотрению сам все исправит. Я против не буду. Есть остов, можете что-то добавлять, что-то убирать. Не в этом суть, главное - отправить письма, показать, что мы есть и готовы за свои права бороться...
|
|
|
|
|
|
|
Vladyk
|
|
« Ответ #68 : Июля 21, 2010, 04:00:23 pm » |
|
просто хортів
|
|
|
|
|
|
|
Vladyk
|
|
« Ответ #69 : Июля 22, 2010, 10:03:11 am » |
|
В нас 7 сепня у Львові буде виставка собак "Фестини Діани", я свій лист там попідписую і після цього відішлю.
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #70 : Июля 22, 2010, 05:27:26 pm » |
|
В нас 7 сепня у Львові буде виставка собак "Фестини Діани", я свій лист там попідписую і після цього відішлю. Добре! Не забувайте, що треба роздрукувати і підписувати стільки екземлярів, скільки адресатів. Рекомендую на самому листі написати: Лист підписало _____ осіб.Щоб третій аркуш з підписами не загубився по дорозі !
|
|
|
|
|
|
|
Vladyk
|
|
« Ответ #71 : Августа 09, 2010, 02:13:26 pm » |
|
20 підписів зібрав, а Одеса як? Нас підтримує? Почитав інший форум і вирішив зробити ще копії. Напевно потрібно буде відіслати в незаплановані місця.
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #72 : Августа 09, 2010, 03:19:11 pm » |
|
Vladyk, дякую за підтримку.
|
|
|
|
|
|
|
Vladyk
|
|
« Ответ #73 : Августа 09, 2010, 03:33:19 pm » |
|
Не мені, дякуєм тим що підписались. Ногас і Дмітрієва нас підтримають. А як одесити?
|
|
|
|
|
|
|
Helena
|
|
« Ответ #74 : Августа 09, 2010, 04:54:33 pm » |
|
Віктор Булавченко, Микола Кофов та Олександр Граматик, знаю точно, підтримуют нас. За інших може Ірчик розповісти. Знаю, що Крим теж підтримує. Проти лише Худошина була.
|
|
|
|
|
|
|
|